About & Contact

În funcţie de accepţiuni cultural-estetice personale, actul artistic este o prezenţă de care depinde expresivitatea unui spaţiu. Amenajarea unui spaţiu prin elemente artistice dă verdictul asupra statutului de valoare ambientală a interiorului.

Este la modă de câţiva ani design-ul minimalist cu unghiuri drepte şi forme aerisite, în care fluxurile de circulaţie sunt mult mai cursive iar senzaţiile de relaxare şi degajare sunt amplificate, dar totuşi moda, ca orice modă, sfârşeşte prin a uniformiza, a depersonaliza. Simţi că acestor decoruri le lipseste ceva, acel “ceva” unic care ne trezeşte senzaţii de apartenenţă la spaţiul care ne înconjoară şi ne determină, subtil, să revenim în el. Personalizarea unui spaţiu interior, indiferent dacă abordarea decorării acestuia este în stil clasic sau modern, poate fi conferită prin inserarea, printre elementele de decorare, a unor “bijuterii decorative” care să îl unicizeze. Intervenţia artistică picturală conferă armonie şi culoare, creând un mediu de lucru sau de viaţă plăcut.

O soluţie creativă de a transforma obiecte „de serie” într-un decor inedit, este pictarea mobilierului în funcţie de design-ul lui. Astfel se pot realiza piese care să ne transpună în atmosfera unei curţi regale de mult apuse prin patinarea şi decorarea discretă a pieselor sau, dimpotrivă, să ne ancoreze în contemporan prin culori vibrante aplicate pe întreaga suprafaţă a pieselor în compoziţii florale, geometrice sau abstracte.

Pictura murală este o alta posibilitate de a crea un decor original, inedit. Pictând direct pe perete, în armonie compoziţională şi cromatică cu celelalte piese din interior, decorul capătă amploare şi are un puternic impact vizual cu decoraţiuni spectaculoase clasice sau moderne realizate pe baza propunerilor dumneavoastră sau la sugestiile noastre.

Credem că fiecare persoană ar trebui să trăiască într-un mediu care să îi reflecte personalitatea şi gusturile, şi avem cunoştinţele şi imaginaţia necesare să transformăm orice locuinţă într-un cămin în care să se regăsească frumuseţea, caldura şi bucuria pe care o aduc un decor unic şi reprezentativ pentru cei care îl populează. Proiectele noastre sunt personalizate în funcţie de cerinţele specifice de amenajare ale fiecărui client. Fiecare lucrare este realizată cu profesionalism, alegând cu grijă tematica, culorile, stilul şi materialele pentru a fi armonizate cu spaţiile ambientale existente.

Pe acest blog vă vom arata proiecte realizate de noi, piese de mobilier pictat, pereţi şi tavane pictate, vitralii, uşi si pardoseli pictate, decoruri pentru camere de copii sau pentru spaţii comerciale şi de locuit, şi vă invitam să luaţi legătura cu noi dacă doriţi să achizitionaţi piese, să recondiţionaţi obiectele pe care le aveţi deja, sau dacă doriţi să vă decoraţi locuinţa sau sediul intr-un mod inedit.


 

CONTACT

Irina Slobodaş

0745 016 884

irina.designerdecorator@gmail.com

 

Dacian Slobodaş

0736 376 761

dacian203@gmail.com

 

Hera Leonida

0747042594

heranush@gmail.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s